Najpredávanejšie bežecké lyže roka 2021

Atomic Mover 46 Grip sú vysoko odolné vstupné bežecké lyže pre začínajúcich bežkárov s gripom.
Fantastický vstupný model pre klasickú trať. Tieto bežky vám umožňujú rýchlo vyzdvihnúť techniku a zároveň poskytnúť pocit istoty. Ak ste ambiciózny nováčik, ktorý hľadá lyže bez voskov, novo navrhnutý Mover 46 Grip je pre vás jedinečný.

Lyže Atomic MOVER 46 GRIP sú veľmi odolné. Svojim rovným tvarom a vynikajúcimi vlastnosťami pri stúpaní vďaka grip technológii sú vhodné pre začínajúcich bežkárov. Poskytujú istotu a stabilitu. Densolitové jadro zaručuje ic nízku hmotnosť.

Bežky Atomic s integrovaným stúpacím pásom Atomic Mover Skintec určené na rekreačné použitie pre začínajúcich bežkárov a klasickú techniku. Lyže majú v odrazovej zóne v sklznici integrovaný mohérový stúpací pás, takže nie je potrebné jej voskovanie odrazovým voskom. Vstavaný pás zaistí lepšie stúpacie vlastnosti a ľahký sklz z kopca, pričom dobrý odraz je zaručený aj v horších podmienkach, ako je vlhký sneh alebo príliš tvrdý povrch. Bežky majú skvelú stabilitu vďaka širokému rezu a jadru, vytvorenému technológiou Densolite SDS Integral, ktorá robí bežky veľmi ľahkými, ale zároveň pevnými. Technológia Densolite tiež dokáže spracovať vašu energiu, vloženú do odrazu tak, aby bežky išli skoro samé. Atomic Mover Skintec vás okrem iného tiež zaujmú sklznicou BL 3000 a viazaním PROLINK.

- bežky s integrovaným stúpacím pásom

- určené pre rekreačné bežkovanie v stope a začínajúcich či mierne pokročilých bežkárov

- Konštrukcia: Touring 3D

- vyrobené technológiou Densolite SDS Integral

- integrovaný mohérový pás v sklznici

- lepší odraz aj v zhoršených podmienkach

- sklznica BL 3000

- viazanie Prolink

- krojenie: 48 - 46 - 51mm (šírka hrotu-šírka pásu-šírka hrotu)

- pás: 100% Mohair