DYNAFIT - zavádza záruku až na 10 rokov

Dynafit od 1.10.2023 spustil "doživotnú záruku" čo to pre teba znamená?

Dozivotna zaruka 2

Dozivotna zaruka 4

Ako?
Vytvorte si účet na webovej stránke Dynafit alebo sa prihláste do svojho existujúceho účtu. Zaregistrujte svoje výrobky Dynafit na karte "registrácia výrobkov" vo svojom účte a je to!


Kedy?
Do 12 mesiacov od zakúpenia.


Čo potrebujem?
Originálny doklad o kúpe.

Záruka sa nevzťahuje na spodné vrstvy, tričká, bežecké a lezecké topánky, vložky do topánok, ponožky a rukavice alebo palčiaky.

 

KLIKNUTÍM SEM môžeš zaregistrovať svoj produkt

Reklamácie sa následne vybavujú u obchodného partnera, kde si si výrobok zakúpil, ak to bolo u nás, tak si reklamáciu vybavíš u nás :)

Najčastejšie otázky :

1. Čo je doživotná záruka DYNAFIT?

Doživotná záruka spoločnosti Dynafit je prísľubom kvality a udržateľnosti. Nad rámec zákonom požadovanej dvojročnej záruky ponúka Dynafit obmedzenú záruku na výrobok v celkovej dĺžke 10 rokov. Tá pokryje celú životnosť výrobku. Čo to konkrétne znamená pre vás? Spoločnosť Dynafit sa zaväzuje zabezpečiť, že pôvodná funkcia vášho výrobku vydrží 10 rokov, alebo túto funkciu obnoviť. Je to služba zákazníkom spoločnosti Dynafit - a predovšetkým životnému prostrediu. Pretože najudržateľnejší výrobok je ten, ktorý už vlastníte!

Ak máte problém so svojím výrobkom, oznámte to spoločnosti Dynafit. Preveria, či sa na výrobok vzťahuje doživotná záruka. Ak áno, postará sa o opravy akéhokoľvek druhu počas celej jeho životnosti, aby ste ho mohli používať čo najdlhšie. Spoločnosť Dynafit sa postará o všetky náklady počas prvých piatich rokov, potom ich budete musieť uhradiť vy.

Doživotná záruka Dynafit sa vzťahuje na vybrané výrobky zakúpené po 1. októbri 2023. Ak ste výrobok zakúpili pred 1. októbrom 2023, prečítajte si často kladené otázky "Čo sa stane, ak som výrobok zakúpil alebo zaregistroval pred 1. októbrom 2023?".


Dôležité je vedieť: Ak chcete získať doživotnú záruku Dynafit, musíte svoj výrobok zaregistrovať do 12 mesiacov od dátumu nákupu na webovej stránke Dynafit a nahrať fotografiu pôvodného dokladu o kúpe.

2. Na ktoré výrobky sa vzťahuje doživotná záruka a na ktoré nie?

 

Program doživotnej záruky Dynafit zahŕňa mnoho vybraných produktov vrátane hardvéru i mäkkého tovaru. Doživotná záruka sa vzťahuje na lyžiarske viazanie, lyžiarske topánky, lyže, lyžiarske mačky, palice, helmy, batohy a okuliare, ako aj na funkčné bundy a nohavice. Na druhej strane sú vylúčené spodné vrstvy, tričká, topánky na trailový beh a horolezectvo, vložky do topánok, ponožky a rukavice alebo palčiaky.

3. Na ktoré reklamácie sa vzťahuje doživotná záruka a na ktoré nie?

Čo zahŕňa doživotná záruka:
Doživotná záruka Dynafit sa vzťahuje na všetky chyby materiálu a kvality spracovania. Dôležité vedieť. Doživotná záruka sa vzťahuje na životný cyklus výrobku, nie na život kupujúceho. Tento životný cyklus trvá 10 rokov.

Výnimky z krytia doživotnej záruky:
Doživotná záruka sa nevzťahuje na poškodenia spôsobené nehodami, nesprávnym používaním, zanedbávaním alebo prirodzenou degradáciou farieb a materiálov, ako aj opotrebovaním počas dlhšieho obdobia. Nevzťahuje sa ani na škody spôsobené bežným opotrebovaním, úpravami alebo neautorizovanými opravami.

4. Čo musím urobiť, aby som získal doživotnú záruku?

Ak chcete získať doživotnú záruku Dynafit, musíte svoj výrobok zaregistrovať na webovej stránke Dynafit do 12 mesiacov od dátumu nákupu. To sa dá urobiť rýchlo a jednoducho v niekoľkých krokoch. Všetko, čo potrebujete, je váš originálny doklad o kúpe!

Ako to funguje:

  1. Vytvorte si účet na webovej stránke spoločnosti Dynafit na odkaze TU.

  2. Zaregistrujte svoje výrobky Dynafit v záložke "Product registration" vo svojom účte. Zaregistrovať môžete každý výrobok a potrebujete k tomu len originálny doklad o kúpe.

  3. Zadajte nasledujúce informácie: dátum nákupu, typ výrobku, sériové číslo alebo číslo výrobku a miesto nákupu (online, offline). Sériové číslo (formát: 1234567) alebo číslo výrobku (formát: 00-0000000000) nájdete priamo na výrobku alebo na originálnom obale.

  4. Nahrajte originál dokladu o kúpe vo formáte JPG, PNG alebo PDF.

  5. Hotovo! Úspešne ste zaregistrovali svoj výrobok a teraz ste si zabezpečili doživotnú záruku Dynafit. Potvrdenie o registrácii si môžete kedykoľvek stiahnuť na karte registrácie výrobku vo svojom účte. Potvrdenie dostanete aj e-mailom.

 

5. Čo sa stane, ak som výrobok zakúpil alebo zaregistroval pred 1. októbrom 2023?

Ak ste si výrobok zakúpili alebo zaregistrovali pred 1. októbrom 2023, platia nasledujúce pravidlá:

  • Viazanie

    Ak ste si zaregistrovali svoje viazanie na webovej stránke Dynafit, predĺži sa vaša zákonom požadovaná záruka na 10 rokov. Tá pokrýva bežnú životnosť lyžiarskeho viazania. Obmedzená záruka na výrobok sa vzťahuje na všetky chyby materiálu a spracovania a platí len pre viazanie zakúpené po 1. novembri 2019 do 30. septembra 2023.

  • Skialpinistická obuv

    Ak ste zaregistrovali svoje skialpinistické topánky na webovej stránke Dynafit, predĺži vám zákonnú záruku na 5 rokov. Obmedzená záruka na výrobok sa vzťahuje na všetky chyby materiálu a spracovania, a to len od 1. októbra 2021 do 30. septembra 2023.

  • Okuliare

    Ak ste zaregistrovali svoje okuliare na webovej stránke spoločnosti Dynafit, predĺži sa tým vaša zákonom požadovaná záruka na 5 rokov. Obmedzená záruka na výrobok sa vzťahuje na všetky chyby materiálu a spracovania, a to len od 1. februára 2022 do 30. septembra 2023.

  • Predĺžená záruka na všetky ostatné výrobky Dynafit

    Okrem našej DOŽIVOTNEJ ZÁRUKY na viazanie, lyžiarske topánky a okuliare, ponúka spoločnosť Dynafit predĺženú záruku na všetky ostatné výrobky, aby zdôraznila svoju dôveru v kvalitu a životnosť výrobkov Dynafit. Od dátumu nákupu tak automaticky získavate dvojročnú záruku na všetky výrobky Dynafit - od čeloviek po zateplené bundy, od lyžiarskych nohavíc po bežecké topánky. Keď tieto výrobky zaregistrujete na našej webovej stránke, záruka sa predĺži o ďalší rok, teda z dvoch rokov na tri roky. To je o jeden rok viac, ako je zákonom požadovaná záruka.

 

6. Môžem využiť doživotnú záruku, aj keď som výrobok nezaregistroval/a?

Predovšetkým sa na všetky výrobky vzťahuje zákonom stanovená dvojročná záručná lehota (v závislosti od krajiny) - bez ohľadu na to, či boli výrobky zaregistrované online alebo nie.

Desaťročná doživotná záruka spoločnosti Dynafit sa vzťahuje len na všetky registrované výrobky zakúpené a zaregistrované po 1. októbri 2023. Ak si výrobok nezaregistrujete do 12 mesiacov od dátumu nákupu, na prípadné opravy vám stále poskytujeme 10-ročnú záruku. Všetky náklady však musíte uhradiť vy. To znamená, že ak výrobok nezaregistrujete, stratíte päť rokov, počas ktorých spoločnosť Dynafit uhradí náklady na opravu.

7. Je doživotná záruka prenosná?

Doživotná záruka DYNAFIT je neprenosná. Má na ňu nárok len pôvodný majiteľ.