Spustenie splátok HomeCredit na našom eshope

Ahoj,

V dnešnom rýchlo sa meniacom svete je pohodlie a jednoduchosť pri nákupe neoceniteľná. Preto sme sa rozhodli priniesť ti novú možnosť, ako ešte pohodlnejšie nakupovať na našom eshope - spustenie splátkového systému HomeCredit.

Vďaka tejto novinke môžeš teraz nákupy na našom eshope rozdeliť na pohodlné splátky, čím sa ti otvárajú dvere k väčšiemu sortimentu produktov bez toho, aby si musel platiť celú sumu naraz. Nezáleží, či si chceš dopriať nový štýlový bicykel, kvalitnú obuv alebo nové lyže, HomeCredit ti umožní rozložiť si platby na niekoľko mesiacov.

Proces je neuveriteľne jednoduchý. Pri nákupe na našom eshope len zvoľ možnosť platby cez HomeCredit a vyplň krátky formulár s niekoľkými osobnými údajmi. 

Výhodou HomeCreditu je aj jeho dostupnosť. Tento splátkový systém je k dispozícii pre rôzne typy zákazníkov vrátane tých s menšou bonitou, čo znamená, že väčšiemu množstvu ľudí umožňuje využiť výhody pohodlného splácania.

Naším cieľom je uľahčiť ti nákupný proces a priniesť ti nové spôsoby, ako si užiť širokú škálu produktov na našom eshope. Nechaj nás sa postarať o pohodlný a bezstarostný nákupný zážitok!

Platbu na splátky Home Credit je možné realizovať len pri objednávkach nad 200 €.