Nový leták, akciové produkty až do 18.6.2023

Vítam ťa na mojom blogu! Dnes sa budeme venovať niečomu, čo vždy poteší všetkých nadšencov letného športovania a dobrodružstiev - výpredajovému tovaru v kategóriách letného sortimentu, outdoor sortimentu a bicyklov. Je to skvelá príležitosť pre každého, kto túži po nových veciach za zvýhodnenú cenu. Čítaj ďalej a nezmeškaj šancu na úžasné nákupy!

  1. Letný sortiment:

Keď príde leto, mnohí z nás začnú premýšľať o aktívnych spôsoboch trávenia voľného času na slnku. Či už plánuješ oddychovať na pláži, surfovať vlny alebo behať po brehu, letný sortiment je pre teba to pravé. Výpredaje ti ponúkajú širokú škálu produktov, ako sú plavky, plážové osušky, opaľovacie krémy, slnečné okuliare a iné doplnky. Nezabudni sa pozrieť aj na športové oblečenie pre letné aktivity, ako sú tenis, golf, cyklistika a turistika. Nájdeš tu tiež skvelé ponuky na outdoorové topánky a sandále, ktoré ti umožnia pohodlný pohyb a zároveň ochránia tvoje nohy.

  1. Outdoor sortiment:

Milovníci prírody a dobrodružstiev si určite prídu na svoje počas výpredajového obdobia. Outdoor sortiment zahŕňa širokú škálu produktov pre všetkých, ktorí sa radi vydávajú do divočiny. Výber je obrovský - od stanov, spacích vakov, turistických batôžkov až po nože, kompasy a rôzne príslušenstvo. Ak si plánuješ túrať po horách alebo podnikať víkendové výlety do prírody, výpredajový tovar ti poskytne skvelé možnosti za výhodné ceny. Môžeš si tak dopriať novú výbavu a vychutnať si prírodu plnými dúškami.

  1. Bicykle:

Pre cyklistov je výpredajové obdobie skutočným rajom. Bez ohľadu na to, či si závodný cyklista, nadšený horský cyklista alebo milovník jazdy po meste, tu nájdeš bicykle a príslušenstvo pre každú príležitosť.

Celý leták nájdeš po kliknutí TU.

majovy_letak_2023_1majovy_letak_2023_2majovy_letak_2023_3majovy_letak_2023_4majovy_letak_2023_5majovy_letak_2023_6majovy_letak_2023_7majovy_letak_2023_8majovy_letak_2023_9majovy_letak_2023_10majovy_letak_2023_11majovy_letak_2023_12