Nákup so zákazníckou kartou INTERSPORT na eshope

Máte zákaznícku kartu INTERSPORT a štve Vás, že s nou nemôžete nakupovať online ? Máme pre Vás super správu od dnešného dňa to možné je. Jediné čo músite urobiť postupovať podľa nášho návodu v patičke webu, inak povedané, stačí pridať číslo zákazníckej karty INTERSPORT do poznámky v 3.kroku objednávkového procesu. Ako vidieť na obrázku dole, v 3.kroku "INFORMÁCIE" úplne na konci pod "Fakturačnými údajmi", kliknite na "Zadať poznámku pre predajcov". Sem následne vložíte číslo zákazníckej karty INTERSPORT a zvyšok už je na nás. Objednávka bude priradená k Vášmu zákaznickému účtu. 

Čo to vlastne tá zákaznícka karta je ? Je to ročný bonus z Vášho nákupu, inak povedané: 

Čím viac nakupujete v predajniach INTERSPORT ( alebo na našom eshope www.sklsport.sk )so svojou zákazníckou kartou, tým vyššiu sumu na bonusovej poukážke od nás každoročne do 31. októbra dostanete. Suma na bonusovej poukážke sa vypočíta z hodnoty tovaru zakúpeného v kamenných predajniach od 1. septembra do 31. augusta a to podľa tohto vzorca:

objednávka od 100 € získa 2% ročný BONUS

objednávka od 200 € - získa 2,5% ročný BONUS

objednávka od 450 € - získa 3% ročný BONUS

Táto suma sa načíta pri každom nákupe vrátane propagačných a výpredajových ponúk. Nevzťahuje sa na nákupy darčekových poukazov.

Bonusovú poukážku nie je možné uplatniť v hotovosti a nie je možné ju použiť na nákup darčekových poukážok alebo nákup v e-shope INTERSPORT.